Ladataan sivua...

Markkinointihenkisintä insinööriä haetaan taas

Suomen markkinointihenkisintä insinööriä etsitään taas MTL:n järjestämässä kilpailussa, joka on avoinna 1.6.-30.9. 2017. Voittaja saa palkinnoksi 10 000 euroa. Palkintosumman lahjoittaa Teknologiateollisuus, ja voittaja julkistetaan 15. marraskuuta.


Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL järjestää neljännen kerran Suomen markkinointihenkisin insinööri -kilpailun. Kilpailun tehdään yhteistyössä Teknologiateollisuuden ja Alma Talentin kanssa. Kilpailulla halutaan tuoda esiin markkinoinnin merkitystä yrityksen kilpailukykytekijänä.

– Korkeatasoisessa suomalaisessa insinööriosaamisessa on valtava kasvupotentiaali, jos vain onnistuisimme markkinoinnissa nykyistä paremmin. Meidän pitäisi ennustaa trendejä, ymmärtää asiakkaita ja asiakaskokemuksen merkitystä sekä luoda niiden perusteella uusia tarpeita ja uutta kysyntää, sanoo Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jorma Turunen.

Kilpailussa palkitaan insinööri, joka on innovatiivisesti ja tuloksellisesti yhdistänyt teknologia- ja markkinointiosaamista yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä tai käynnistänyt uutta liiketoimintaa. Menestyminen kansainvälisillä markkinoilla luetaan eduksi. Kilpailuun voivat osallistua kaikki diplomi-insinöörit ja insinöörit, ja siihen voi myös ilmiantaa työtovereitaan tai tuttaviaan. 

Kilpailu on avoinna 1. kesäkuuta alkaen syyskuun loppuun saakka. Kilpailun voittaja julkistetaan Teknologiateollisuuden tapahtumassa 15. marraskuuta.

Voittajan valitsee tuomaristo, jonka puheenjohtaja on ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen, tuomariston jäsenet ovat päätoimittaja Jyrki Alkio (Tekniikka & Talous) hallituksen puheenjohtaja Aaro Cantell (Normet), toimitusjohtaja Eeva Kalli (Miltton Networks), hallituksen puheenjohtaja Päivi Leiwo (Oilon), hallituksen puheenjohtaja Kaija Pohjala (Cocomms), toimitusjohtaja Miska Rajasuo (BobTheRobot), ja hallituksen puheenjohtaja Harri Sjöholm (Robit). Tuomariston sihteeri on MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala.

Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta www.markinssi.fi

MARKKINOINNIN, TEKNOLOGIAN JA LUOVUUDEN LIITTO MTL RY

 

Lisätietoja Tarja Virmala 0400 484 693.

Kirjoittaja:

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset