Ladataan sivua...

Sana on vapaa - ihana vapaus

Näitkö - kuulitko - olitko paikalla ? Miksi et kirjoittaisi uutista? Meistä jokainen voi olla uutistoimittaja. Hurjaa, mutta nyt se on mahdollista.


Mikä on uutinen? 
Uutinen vastaa kysymykseen: mitä, missä ja milloin - sekä mitä siitä on mahdollisesti seurannut?   Julkaistava uutinen ei ole koskaa mielipide, blogikirjoitus, tunteenpurkaus tai manifesti. 

Halu kertoa 
Meistä moni on ollut silminnäkijänä kolarissa, urheilutapahtumassa tai poliittisessa tilaisuudessa ja olemme viestittäneet asiasta eteenpäin verkostoomme Facebookin tai Twitterin välityksellä.

247 Uutiset tarjoaa tajunnan laajennuksen: Räväkkä otsikko, twittermäinen johdanto, uutismainen tekstiosio ja sokerina pohjalla kuvat ja videoklippi. 247 muokkaa viestisi uutisformaattiin, jonka voit edelleen välittää sosiaalisen median keinoin eteen päin verkostoosi. Tuore uutinen kiinnostaa aina - kommentointi mahdollisuus lisää mielenkiintoa ja rikastaa uutista. 

Hyvät uutiset myyvät 
Parhaat uutiset kiinnostavat. 247Uutiset verkkopalvelu toimii mediataloille uutistoimistona, jonka verkkokaupasta viestijä voi lunastaa kiinnostavasta uutisesta haluamansa komponentit (kuva, teksti, video). Olemalla oikeassa paikassa voi siis hankkia rahaa. Mikäpä sen mukavampaa. 

Tolkun väen uutiset 
Meillä toimittajana voi olla kuka vain tolkun ihminen. Rekisteröitymällä pääset aloittamaan urasi uutisten kirjoittajana. Moderoimme kirjoituksesi. Viisi hyväksyttyä uutista julkaistuasi saat suorajulkaisuoikeuden. 

Harjoitus tekee mestarin 
Älä rekisteröidy, vaan kokeile uutistoimiston arkea varovasti kotona. Kirjoita uutinen kissasta, rouvasta, harrastuksesta - mistä tahansa. Uutinen näkyy vain sinulle. Harjoiteltuasi ole hyvä ja rekisteröidy kirjoittajaksi - ja vain taivas on rajana uutisoinnille.

Sana on vapaa. Ihana vapaus. 

Kirjoittaja: Hopea kynä

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset