Ladataan sivua...

Muurametaloilta Riihivuoreen

Nimellistä lukkarinrakkauttako - vai muut syytkö vaikuttivat ? Jokatapauksessa Muurametalojen ex toimitusjohtaja, omistaja Lauri Vappula, Matti Häll ja Antti Kuukkanen ovat ostaneet Riihivuoren laskettelukeskuksen kiinteistöineen ja maapohjineen.


Kevään 2017 laskettelukausi päättyi Muuramen Riihivuoren konkurssiin. 

Viimeviikolla uutisoitiin keskuksen hissien myynnistä huutokaupalla likimain polkuhintaan. Hosuttiinko hissien myynnissä ? Ainakin se sai aikaan sen, että tulevana talvena rinteessä ei lasketella. Katseet ovat tulevissa kausissa. 

Tuore Keskisuomalainen julkaisi ilouutisen kaikille keskisuomalaisille laskettelun ystäville.

Yrittäjäkolmikko Matti Häll, Lauri Vappula ja Antti Kuukkanen ovat päättäneet ostaa alueen kiinteistöineen päivineen. Kolmikolla on myös ideoita alueen kehittämistä ajatellen. 

Muurametalot - lukkarinrakkauttako ?

Matti Häll tunnetaan pitkän linjan menestyvänä yrittäjänä. Ostaja kolmikkoa yhdistää Muurametalot, jonka entisenä omistajana ja toimitusjohtajana toimi Lauri Vappula. Varsinainen Muurametalojen tehdas sijaitsee Tornion Karungissa, pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä. Antti Kuukkanen on yrityksen nykyinen toimitusjohtaja ja hallitusta johtaa Matti Häll. 

Vaikkakaan Muurametalot eivät liity Muurameen kuin nimenä - lukkarinrakkauttako lie? Pääasia että Riihivuori sai innokkaat jatkajat. Kolmikko itse keskittynee ensisijaisesti etsimään Riihivuoreen kumppaneita joille operatiivisen toiminnan vetovastuu siirretään. 

Mielenkiintoinen - erittäin positiivinen uutinen. Seurataan. 

Ensimmäisenä asiasta uutisoi Keskisuomalainen 


 
 
 

Kirjoittaja: LR

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset