Ladataan sivua...

Rekisteröidy uutiskirjoittajaksi - hyvän sään aikaan

Hyvällä uutiskirjoittajalla on uutisnenä, joka vainuaa missä tapahtuu ja mikä kiinnostaa lukijoita. Hyvänenäisessä on kelpo annos tutkijaa ja uteliaisuutta. Rekisteröitymällä heti varmistat, että olet toimintavalmiudessa kun uutinen kävelee eteesi - tai olet sen keskellä.


Onko sinulla uutisnenää - ja halua viestiä asioista ? 

Kotikylän asiat kiinnostavat kaikkia. Kaatuiko puu tielle, menikö auto ojaan, juostiinko urheilukentällä hurjaa vauhtia ? Lähiuutinen on sitä kaikkea mitä itsekin haluat kotikulmien asioista tietää. Erityisen kiinnostava kotikylän uutinen voi kiihtyä valtakunnalliseksi. Esimerkiksi tuoretta Muuramen Riihivuoren paikallisuutista on seurattu laskettelupiireissä ympäri suomea. 

Meistä olisi hienoa, jos Suomen jokaisessa 311 kunnassa olisi 1-10 aktiivista kirjoittajaa. Keskiarvolla viisi per kunta - kirjoittajien verkosto olisi 1555 - jolloin me kaikki pysyisimme varmasti ajantasalla mitä on tapahtunut, missä ja milloin. 

Ihmiset haluvat kuulla mitä tapahtuu urheilussa, politiikassa, yrityselämässä, torilla - kaikkialla. Parhaat uutisnenäiset ovat toistuvasti oikeissa paikoissa ja omaavat vakavan tyylin lisäksi erinomaisen huumoritajun. Lomareissusta tekemäsi uutinen voi innostaa muitakin mielenkiintoiseen reissuun. Mielikuvitus on uutisnenäisen paras työkalu. 

Kirjoita uutinen - sivuston automatiikka huolehtii lopusta. Pikkukylän uutinen voi nousta valtakunnalliseksi. Verkkoympäristössä mikään ei estä uutisten leviämistä myöskään kansainvälisiksi. 

 

1. Rekisteröityminen 
Rekisteröityessäsi kirjoittajaksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Lisäksi luot oman salasanan. Muita tietoja emme kerää. 

Viisi ensimmäistä uutistasi moderoidaan, eli tarkistetaan kirjoitusasu ja varsinkin sisältö,  jonka jälkeen pääset julkaisemaan uutisesi suoraan. Uutinen ei ole mielipide, manifesti eikä tunteenpurkaus. Myös blogikirjoitteluun tämä on väärä foorumi. 

2. Kirjoittajaprofiili
Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset aktivoimaan kirjoittajatilisi. Voit vapaasti valita kirjoitatko omalla nimelläsi vai nimimerkillä. Kirjoittajapaneelissa voit kirjoittaa ja julkaista uutisiasi. Voit myös kirjoittaa uutisen luonnostilassa - jolloin voit sen julkaista juuri silloin kun H-hetki on. 

Valmista uutista voit jakaa sosiaalisen median välineissä mielin määrin ja saavuttaa näin lukijoita uutisellesi. Hyvänenäinen toimittaja on aktiivinen. 

Rekisteröitymällä palveluun jo nyt - olet askeleen edellä kun uutisoitavaa on. 

Rekisteröidy tästä - klikkaa

Kirjoittaja: LR

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset