Ladataan sivua...

Valmentaja - elokuvaa Jari Sarasvuosta kuvataan parhaillaan

Sarasvuo - Jari Sarasvuo on yksi värikkäimmistä mediapersoonista. Kouvolassa käynnistettiin kuvaukset elokuvaan, jota itse pääosassa oleva ei ole itsestään toivonut tehtävän. Erikoista - voiko kenestä vain tehdä elokuvan?


Valmentaja - on kertomus mediapersoona Jari Sarasvuosta. Sarasvuo jakaa tunteita - vihaa ja rakkautta. Siksi hänestä kertovalle elämänkerralliselle tarinalle on lupa odottaa kohtuullista parempaa suosiota. 

Uutinen sinällään ei ole se, että mediapersoonasta tehdään elokuvaa. Uutinen on se, että kuvauksen kohde - Sarasvuo ei ole halunnut itsestään elokuvaa tehtävän. 

Elokuvan ohjaaja Tuukka Temonen oppi tuntemaan Sarasvuon 1900 -luvulla suositussa HPR tv puheohjelmassa, jossa Sarasvuon kanssa mitteli ja välillä nyrkkeilyhanskoillakin paiskoi naamaan Simo Rantalainen (nyk:Mujahed bin Risto Faisal)

Kenestä vain saa tehdä elokuvan

"Päähenkilön tarina on kiehtova ja ehdottomasti elokuvan arvoinen. On mukava käsitellä värikkäitä ihmisiä. Mun mielestä on kivempi käsitellä tuttuja ihmisiä, jotka eivät ole liian vanhoja. Sinusta, minusta tai kenestä tahansa saa tehdä elokuvan. Se ei ole kiellettyä. On oltava tarkkana ettei loukkaa kenenkään kunniaa tai ei muutenkaan tee epäasiallista sisältöä. 
- Toteaa ohjaaja Temonen Yle Kaakkois-Suomen haastattelussa. 

Max Markkanen - pääosassa

"Jarihan on vähän sellainen yksinäinen - ja sitä kiusataan koulussa"
-  Jaria näyttelevä Max Markkanen 10 v, jolle elokuvarooli on uransa ensimmäinen. 

Värikäs persoona Sarasvuo - hyvä ohjaaja Temonen ja tuoreita kasvoja kameran edessä. Tästähän tulee mielenkiintoinen elokuva. 

Asiasta uutisoivat mm.
Yle - Kaakkois-Suomen uutiset (4 min kohdalta eteenpäin) 
ja Kouvolan Sanomat Kirjoittaja: LR

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset