Ladataan sivua...

Nordautomation hallitsee tukinkäsittelyprojektien arvoketjun

Puunjalostusteollisuuden kokonaisvastuullisiin projektitoimituksiin erikoistunut Nordautomation on juuri saanut valmiiksi maailman pisimmän modernin tukinlajittelulaitoksen. https://www.editori.fi/artikkeli/nordautomation-hallitsee-tukinkasittelyprojektien-arvoketjun/


Nordautomation suunnittelee ja toteuttaa teknisiä ratkaisuja tukinkäsittelyyn, joissa huipputason suorituskyky yhdistyy kestävyyteen ja luotettavuuteen. 

– Asiakkaamme odottavat meidän ymmärtävän heidän tarpeensa ja vaatimuksensa ja tarjoavan heille toimintavalmiin avaimet käteen -ratkaisun. Tiimimme tuo pöytään kokemuksensa, teknisen osaamisensa ja kokonaisvaltaisen näkemyksensä projektin sisällöstä ja laitesijoittelusta päästäksemme osapuolten kannalta parhaaseen ratkaisuun, Ojala kuvaa. 

Ojalan mukaan yrityksen toimintaa ohjaa korkea työmoraali ja luotettavuus. 

– Kokonaisen tukinkäsittelylaitteiston toimittaminen, laatu- ja kapasiteettivaatimukset täyttäen, on haastava projekti. Jatkuvasti kasvavista vaateista huolimatta toteutamme korostuneesti ympäristö- ja ergonomisia ratkaisuja, esimerkkeinä meluntorjunta ja muut ympäristön suojelutoimenpiteet sekä työhyvinvoinnin huomioiva, tuottava, turvallinen ja terveellinen tuotanto- ja toimintaprosessi. Myös sovitusta aikataulusta kiinnipitäminen on elintärkeää. Henkilöstömme on tästä varsin tietoinen ja sitoutunut toimittamaan lopputuloksen luvatusti.

Kirjoittaja: Helge Keitel

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset