Ladataan sivua...

Suomen Turva - Arkisto Oy siirtyy Reisswolf Finlandin omistukseen

Reisswolf Finland laajentaa toimintaansa Pohjois-Savoon ja ostaa Suomen Turva-Arkiston toiminnan


Vuodesta 1989 arkistotoimialalla toiminut  Reisswolf Finland on ostanut kuopiolaisen Suomen Turva - Arkisto Oy:n osakekannan. 

Suomen Turva - Arkisto Oy siirtyy Reisswolf Finlandin omistukseen 2.10.2017 tehdyllä yrityskaupalla. 

Tällä ratkaisulla pystymme tarjoamaan entistä laajemmat palvelut Suomen Turva-Arkiston nykyisille ja uusille asiakkaille”,toteaa nykyinen yrittäjä Jari A. Väänänen.

Reisswolf Finlandin ydinosaamista on arkistomateriaalin hoito-, säilytys-, siirto- ja tuhouspalvelut. Periaatteena on ollut asiakkaan luottamuksen säilyttäminen kaikissa prosessin vaiheissa, jonka on taannut vakinainen, arkistoalalle koulutettu ja sitoutunut taustatarkistettu henkilökunta.

”Vahvat asiakkuudet luovat hyvän pohjan meille. Pohjois-Savon alue on entuudestaan tuttu tuhouspalveluiden osalta ja siksi laajennus on luonnollinen jatkumo toiminnallemme. Asiakirjojen tietoturvallinen fyysinen arkistointi on jatkossakin merkittävässä osassa asiakirjahallintoa, mutta samalla mahdollistamme asiakirjojen digitaaliset ratkaisut”, kertoo Pertti Heikkinen, Reisswolf Finlandin omistaja ja toimitusjohtaja. 

”Toiminta jatkuu nykyisellään lisättynä uusilla mahdollisuuksilla. Nyt on mukana toimija, jota luottavaisin mielin voi suositella. Jatkamme yhdessä asiakassuhteiden kehittämistä.” toteaa Väänänen. 

Lisätietoja Pertti Heikkinen 0400 691 337 
pertti.heikkinen@reisswolf.fi 
www.reisswolf.fi Kirjoittaja: LR

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset