Ladataan sivua...

Ministeri Jari Leppä paneelikeskustelussa ja Maajussit valitsivat kolme parasta ryhmäläistä. Myös satoja koneita. Siinä KoneAgrian antia.

Sievin Biohakkeen osasto KoneArgria 2017 näyttelyssä pullisteli väenpaljoudesta kun sadat Maajussit kokoontuivat jo perinteeksi muodostuneeseen messukohtaamiseen - tällä kertaa villiinnyttiin Pirkkahallissa.


Video: kuvan Pirkkahallissa otti Pirkka Vilen. 

KoneAgria 2017 Pirkkahalli

12.-14.10.2017 järjestetty KoneAgria 2017 näyttely järjestettiin Tampereen Pirkkahallissa. Palveluitaan ja kalustotarjontaansa oli esittelemään saapunut reilut kaksi sataa näytteilleasettajaa. Näytteilleasettajaluettelo tässtä linkistä

Torstaina ja perjantaina tavanomaisen näyttelytoiminnan lisäksi järjestettiin luentotilaisuuksia. Lauantaina näytteilleasettajat odottavat paikalle arkipäivistä rentoutuneita näyttelyvieraita. Näkemistä riittää kyllä koko päivälle. 

Perjantaina näyttelyhallissa oltiin iloisella mielellä. Mitäpä sitä messureissua säistä valittelemalla pilaamaan. Kelit on mitä on. 

Ministeri vieraili näyttelyssä 

Ministeri Jari Leppä (kesk) kunnioitti näyttelyä osallistumalla perjantain seminaariin. Liharuoan imagosta käytiin keskustelua Ruotsi - Suomi hengessä. Voisiko Suomi nousta alakynnestä rinnalle ja ohi? Ruotsalainen järjestöaktiivi Lennart Nilsson kertoi Ruotsissa panostetun koko alan imagon kasvattamiseen.

Nilssonin mukaan imagon kasvun kautta on saavutettu parempi tuottajahintataso. Ministeri Lepän mukaan suomalaisten on otettava mallia ruotsalaisista. Lisäksi Leppä arveli työsarkaa riittävän myös lainopillisella rintamalla. 


Maajussit kohtasivat palkitsemaan suosikkinsa 

Maajussit Facebook ryhmä järjesti jo perinteeksi tulleen ryhmäläisten kohtaamisen onnenpäivänä - perjantaina 13. päivä.  Maajussit ja Jussittaret kun lähtevät liikkeelle, niin mikään näyttelyosaston koko ei olisi riittävä. Kuten videokuvasta näkyy - vaikka kokoontuminen oli Sievin Biohake Oy:n osastolla - naapuriosastotkin pääsivät nauttimaan asiakaspaljoudesta. 

Kohtaaminen huipentui vuoden 2017 ryhmäläisen valintaan. Maajusseissa tasa-arvo on vain sana. Se varmistui palkintokolmikon valinnassa. 

Onnea Aija, Siiri ja Sari

Ketkä ovat kärkikolmikossa vuonna 2018 ? Se nähdään jo vuoden kuluttua. 

Pirkkahalli vaikeni - Facebook ryhmän vuolas keskusteluvirta antoi ymmärtää, että Maajussit jatkoivat ryhmäläisten välistä kuulumisten vaihtoa Tampereen mainiossa yöelämässä. 

Oletko sinä tietäjä - arvaa ja korkkaa kuohuvaa 

Maajussit Facebook ryhmän koko on 9 300. Kuinka paljon ryhmässä on jäseniä vuoden 2018 kohtaamisesssa? 
Tee arviosi tämän uutisen kommenttikenttään. Parhaan arvauksen tehnyt palkitaan vuoden kuluttua kuohuvalla. 

Lisätietoja ja kuvia näyttelystä tästä >

Kirjoittaja: LR

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset