Ladataan sivua...

Muuramessa startattiin talviuintikauteen

Muuramen Mursut järjestivät kaikille avoimet talviuintikauden avajaiset. Telttasauna viimeisteli uintielämyksen,


Kausi on avattu - avanto vielä odottaa itseään 

Muuramen Mursut
avasi talviuintikauden 14.10.2017. Talviuintiseurassa on satakunta jäsentä, joista suurin osa on naisia. 

Seuran perustaja jäsen Pirkko Klad myhäili tyytyväisenä. Olihan paikalla runsaasti uimareita - ja edessä talviuimarin paras puolen vuoden jakso. Kulunut kesä toimi erinomaisesti treeninä - vedethän eivät liian kuumiksi lämmenneet koko kesänä. 

Pirkko Klad toivottaa kaikki tutustumaan mukavaan lajiin. Talviuinnissa järjestetään SM ja MM kilpailujakin, joista myös Pirkolla on kisakokemusta. Kilpailu ei ole kovin vakavaa. Pääasia että saa olla mukana. - tuumailee Pirkko. 

Myös miehille sopiva 

Naisvaltaisuus paljastuu avajaispäivän uimareita katsellessa. Silmämääräisesti asia ei kuitenkaan häiritse Hapa Sievistä, joka pulskautti peräti kolmesti vilpoiseen Päijänteeseen ja kruunasi kokemuksensa telttasaunassa.

"Odota että Pyrtsi tulee" - tuumasi Sievinen, kun valokuvaamista ehdoteltiin. Viittauksellaan Sievinen tarkoitti avantouimari Jari Pyrhöstä, jolla Pirkon tavoin on kokemusta myös talviuinnista kilpailumielessä. Voimamies ei aristele valokuvausta uikkareissa - tuumaili Sievinen. 

Koko perheen laji

Monet naisista olivat ottaneet mukaansa myös lapsensa. Ilmeistä ja ilveilyistä päätellen laji voi koukuttaa myös lapsia. 

Liittymällä Muuramen Mursuihin ja maksamalla 20 euron jäsenmaksun sekä 7 euron avainmaksun, voi uimakoppia ja uimapaikkaa käyttää niin usein kuin haluaa.

Lisätietoja muuramenmursut@gmail.com

 

Lisätietoja lajista ja sen terveysvaikutuksista  esimerkiksi City lehdestä  

Kirjoittaja: LR

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset