Ladataan sivua...

Maailman biljardiammattilaiset odottavat postia Jyskästä

Jyskäläinen Toni Ursin on loistoesimerkki siitä, kuinka intohimo lajiin, brändäyksen merkityksen oivaltaminen ja hyvä tiimi parhaalla kontaktiverkostolla voi johtaa maailman huipulle.


Video: Youtube Taom Tips

Taom Tips raketin lailla maailman maineeseen 


"Olen pelannut bilistä koko ikäni, nykyään pelaan lähinnä pubiliikatasolla" - toteaa Toni Ursin. 

Mies ei kerkeä kahvittelemaan vaan työpäivän päätteeksi on kiire Jyskään, kotitalon varastossa sijaitsevaan tuotantotilaan. Maailman biljardiammattilaiset odottavat kuumeisesti tilaamiaan tuotteita. Tarina on kuin Piilaaksosta. Autotallista maailman maineeseen.
"Palataan juttuun" päättää Ursin kommentoinnin. Näin tehdään. 

Mistä on kyse ? 

Jokainen biljardia pelannut on voinut havaita pöydän laidalla liitupalan jolla lyöntivuoroaan odottava hankaa biljardikeppinsä kärkeen. Hankaamistekniikoita on yhtä monta kuin pelaajia. Tarkan näköistä puuhaa. Amatöörille hankaus näyttää lähinnä manooveriltä, jolla korostetaan peliuskottavuutta. 

Alan harrastajille liitu on "kiksi" ja kepin pää "tippi". Biljardi on herkkä laji. Kepin ja pallon kontakti on oltava optimaalinen. Pubitasollakin kepin kärjen muodolla on merkitystä. Ammattilaiskentillä sillä erottuu paras maailman parhaista.

Loirista Shakespeariin

Biljardin historia ulottuu vuosisatojen päähän. Lukuisa on se maailman mainehenkilöiden lista, joiden harrastuksiin biljari on kuulunut. Biljardin harrastajien kirjo ulottuu aristokraateista viihdetaiteilijoihin ja kaikesta siitä välistä. Vaikea kuvitella maata tai edes paikkakuntaa, missä biljardia ei pelattaisi. 

Mitä Jyskässä tiedettiin mitä muualla ei? 

Toni Ursin on loistava esimerkki siitä, mitä voi tapahtua kun intohimo ja ideanikkari saa oivalluksen. Ursin keksi "kiksin" joka ei pölise. Muut tekniset tiedot jääköön salaperäisyyden varjoon. 

Brändäyksen loistava oivallus liittyy niin ikään Ursinin ideaan. Jokaiselle tuttu sininen neliskanttinen liitu - vaihtui Ursinin ideassa muodoltaa pyöreäksi - ja värimaailma sopivaksi jokaisen peliasuun. Se alkoi kiinnostamaan maailman kärkipelaajia. Erikoistu - tai kuole pätee lajissa kuin lajissa. 

Brändäyksestä ja varsinkin biljardista kiinnostuneiden kannattaa vilkaista Ursinin Taom Tips verkkosivuja.

Ei mitä - vaa miten

Kiksit on pakattu upeasti. Tulee mieleen hetki, jolloin sain ensi kertaa käteeni Iphone laatikon. Jokainen joka sen on avannut - ei ole koskaan laatikkoa hukannut. Pakkaus on niin hieno, että tekee mieli tilata vaikka en lajia harrastakkaan. 

Minkä värisen ? Siihenkin näkyy olevan ratkaisu. Kaikki. 

Lue Iltasanomien artikkeli 15.10.2017 


Onko sinulla hyviä uutisia ?
Niistä olisi kiva kuulla. 247uutiset on juuri sitä varten. 

 

 

 

 

Kirjoittaja: LR

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset