Ladataan sivua...

Pit Stop BBQ avasi ovet entisellä leppijärven motellilla

Pitkään suljettuna ollut legendaarinen Leppijärven motelli avasi ovensa uuden yrittäjän toimesta.


Kyllä, totta se on 21.10.2017 Pit Stop BBQ avasi pitkään suljettuna olleet Leppijärven motellin ovet. Uusi yritys on monialayritys, Pitmaster koulutuksesta BBQ tuotteisiin. Menu listalla ovat mm. American Breakfast, Pulled Pork, BBQ Ribsit, Black Agnus Beef Brisket.

Kansainvälisiä makuja ja vilinää riitti avajaispäivänä aamusta alkaen. Paikka on vilkkaasti liikennöidyn valtatie 2 varrella minne autoilijan on helppo poiketa isommallakin yhdistelmällä, piha-alue on tasainen ja liittymissä näkyvyys hyvä molempiin suuntiin.  

Mikä on Pitmaster school?

Ensimmäinen Pitmaster koulu oli vuonna 2014, jonka tarkoituksena oli tuoda aito amerikkalainen BBQ tyyli Suomeen. Vuoden 2014  koulun opettajana toimi Pitmaster Jamie Leighton. Kurssi pidettiin Weberin grilliakatemiassa Inkoossa. 2015-2016 koulu siirtyi  Viikinkisaunalle Humppilaan ja opettaja vaihtui legendaariseen pitmaster Phil Wingoon. Aloimme myös käyttämään kursseilla Big Green Eggin Kamado tyylisiä keraamisia grillejä.

Nyt 2017 28.10 alkaen uudella Pit Stop BBQ:lla/Pitmaster koululla täällä Leppijärvellä. Teemana The kamado session on ''hand on'' istunto, jossa kartutetaan kokemusta erilaisten kamadojen käsittelyssä ja niiden kanssa ruuan laittoa erilaisia tapoja käyttäen.Tällä istunnolla teemme mm. pizzaa, burgereita ja pihvejä eri tyylejä ja valmistusmenetelmiä käyttäen. Käytössämme on laaja kattaus erilaisia kamadoja, kuten myös Etelä- Afrikkalainen Braai grilli.

Kirjoittaja: Sentteri

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset