Ladataan sivua...

Roosa nauha -kampanja huipentuu Duudsonien ja Possen erikoislähetykseen

Lokakuu on rintasyöpäkuukausi, jolloin järjestetään myös Roosa nauha -kampanja. Kampanjan tarkoituksena on tukea kotimaista rintasyöpätutkimusta. Vuoden 2017 kampanja huipentuu Syöpäsäätiön ja Possen yhteiseen erikoislähetykseen tiistaina 31.10.


Roosa nauha –kampanja on järjestetty Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2003. Kampanjalla tuetaan rintasyöpätutkimusta. Kampanjasta saatuja varoja ohjataan myös potilaille ja omaisille tarjottavaan neuvontaan. Neuvontapalvelu on maksutonta ja siihen voi olla yhteydessä myös nimettömänä. Rintasyöpään sairastuu jo yli 5000 naista vuodessa, tämä tekee siitä yleisimmän syövän Suomessa.

 Kaikkiaan Roosa nauha -kampanjalla on Suomessa kerätty varoja jo 9 miljoonaa euroa. Kampanjalla on useita eri yrityksiä yhteistyökumppaneina ja kampanjan tunnettavuus on laaja, 96 % suomalaisista naisista tuntee keräyksen.  

 Vuoden 2017 Roosa nauhan ovat suunnitelleet Duudsonit. Tämän vuoden keräyksen teema, on Rohkeudelle. Se on kunnianosoitus monenlaiselle rohkeudelle ja tavoille elää. Kampanja huipentuu Syöpäsäätiön ja suositun Posse-ohjelman yhteistyössä toteutettavaan Possen Roosa nauha –iltaan tiistaina 31.10. klo 20 alkaen.

Aiempia Roosa nauhan suunnittelijoita ovat olleet mm. Jukka Rintala, Minna Parikka, Katri Niskanen ja Michael Monroe.

 

Kirjoittaja: Piizuarp

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset