Ladataan sivua...

Kauppakeskus Seppä viettää avajaisia torstaina

Jyväskylän Seppälässä avattava Kauppakeskus Seppä viettää avajaisia torstaina 26.10.2017. Kauppakeskuksen avajaiskuvasto ilmestyi postilaatikkoihin maanantaina. Avajaispäivän vetonaulatarjouksia oli joka lähtöön ja ylikin.Kauppakeskuksen avajaisia vietetään torstaina 26.10.  

Kauppoja - ravintoloita - ja Jyväskylän seurakunta 

Kauppakeskus Sepän avajaiskutsu ja mainosvihkonen ilmestyi postilaatikkoihin maanantaina.  Tarjouksia oli joka lähtöön.  

Jyväskylän Seurakunnata tulee kansalaisten lähelle ja juhlistaa Sepässä uusien tilojensa avajaisia. Palvelutuote on kaikille tuttu - sekin kiinnostaa, mutta varsinainen vetonaula tullee olemaan sadalle ensimmäiselle annettava avajaistarjoustuote.

"Satuin vahingossa mukaan keskusteluun, jossa ideoitiin pidäkkeettä seurakunnan uuden toimitilan avajaisia. Päivi Kärkkäinen tarttui syntyneeseen ideaan ja teki siitä rohkeasti totta. - toteaa hiippakuntasihteeri Jukka Helin.  

Keskustelua avajaiskampanja varmasti herättää, mikä on hyvästä. Tungos seurakunnan osastolla on varmasti kaikille mieluisa uutinen.  

Keskustan ruuhkat vähenevät

Kauppakeskus Seppä sijaitsee reilun kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Autoileville asiakkaille suuren houkutuksen asiointiin tuo 2200 parkkipaikka - joista 600 on lämpimässä hallissa. Ekologisuus ajan henkeen kuuluen on huomioitu - sähköautoille on latauspisteet ja pyöräilijöitä varten kauppakeskuksessa on 120 fillarin pyöräparkki. 

Avajaiskuvastoa selaamalla aistii, että kauppoja on kymmenittäin. Ravintoloista puhumattakaan. Varmaa on, että vilskettä riittää muuallakin kuin seurakunnan osastolla. 
Kirjoittaja: Asioista kiinnostunut

Ryhdy toimittajaksi

Mikään uutinen ei ole liian pieni uutisoitavaksi

Esimerkkiuutisia

Viimeisimmät uutiset

Mielenkiintoiset

Tagit

Löydä lisää samankaltaisista

Viimeisimmät @ uutiset